Last news in Fakti

3 Март, 2024 10:15 2 728 1

Умар Нурмагомедов падна в нокдаун, но би дебютант

  • умар нурмагомедов-
  • бекзат алмахан-
  • мма-
  • спорт-
  • ufc vegas 87

Нурмагомедов доминира в срещата, но беше близо до загубата с нокаут

Умар Нурмагомедов падна в нокдаун, но би дебютант - 1

Умар Нурмагомедов падна в нокдаун в битката си срещу дебютанта Бекзат Алмахан. Двамата бойци премериха сили в бой от категория петел. Срещата им беше част от картата на събитието UFC Vegas 87, което се провежда в Лас Вегас. Нурмагомедов доминира в срещата, но беше близо до загубата с нокаут.

В първия рунд Умар реши да играе в стойка с Алмахан, но бързо разбра, че е сгрешил. Бекзат вкара десен овърхенд на дагестанеца и го прати на земята. Нурмагомедов успя да се съвземе и се вкопчи за крака на Бекзат, след което го събори. Нурмагомедов вкарваше удари на своя съперник и го доминира до края на рунда.

В следващите два рунда се случи същото. Умар не искаше да играе в стойка с Алмахан и го събаряше на земята, където доминираше. Той вкарваше граунд енд паунд и записа над 10 минути контрол. Битката стигна до решение, което беше в полза на дагестанеца - (30–25, 30–26, 30–26).

В интервюто след битката Умар сподели, че не е видял този удар. Той призна, че се осъзнал, след като вече държал крака на Алмахан. Умар увеличи серията си на 17-0 и предизвика Кори Сандхаген. Двамата трябваше да се бият миналата година, но Умар се оттегли заради контузия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    2 6 Отговор
    Руски примат като и ковачев