Last news in Fakti

5 Март, 2024 08:30 1 145 5

Джими Бътлър разкри дали с Шакира са гаджета

  • спорт

Звездната певица му е само приятелка, чисто платонично

Джими Бътлър разкри дали с Шакира са гаджета - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Преди известно време в медийното пространство се появиха слухове за връзка между звездата на Маями Хийт Джими Бътлър и певицата Шакира.

Бътлър наруши мълчанието си по темата:

"Тя е невероятен човек и много талантлива певица, но хората просто си измислят неща. Само защото сме приятели, тя живее в Маями и синовете ѝ са големи фенове на баскетбола - това не означава, че аз и Шакира сме двойка. Тя е много готина и това е всичко, което имаме!", каза той.

Шакира и бившият ѝ любим Жерар Пике имат двама сина.

През миналата кампания Бътлър и Маями играха финал в НБА, но загубиха с 1:4 победи от Никола Йокич и Денвър.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пишман юнак

    1 2 Отговор
    А дали и Бойко би разкрил дали са гаджета с мис Бикини ? Той се сърди , когато го питат за това ! Защо ли ? Какво лошо има в любовта ? Освен , ако тази обич не е платена и скрепена с къща в Барселона плюс нелегално детенце , плод от омешването им ?

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 винету

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пишман юнак":

    и от детето си се отрече, пфу

    Коментиран от #4

  • 4 легнаЛангел

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "винету":

    Абсурд ! Той не е такъв чиляк ! Той е честен , достоен , горд и правдив и НИКОГА не би направил такава позорна стъпка ! Всъщност......знае ли човек......после малката Ема може да предяви претенции към наследството , а то е много апетитно с тези чекмеджета ! НАЛИ ? Как ли ще ги делят със законната му дъщеря Венета ? Ще се изпокарат и хванат за косите ли ?
  • 5 индоариец от Максуда

    1 0 Отговор
    Лъже печкиньо, лъже та маже! Шакирката бая си я бива