17 Януари, 2014 11:32 678 0

Съотборник на Берба: Той трябва да остане!

  • бербатов-
  • фулъм-
  • сидуел-
  • хвалба

Стив Сидуел се изказа ласкаво за българския нападател

Съотборник на Берба: Той трябва да остане! - 1
Снимка: БТА/АР
Димитър Бербатов е основна фигура в състава на Фулъм и това изглежда бива оценено от някои от съотборниците му. На фона на множеството трансферни слухове, свързани с напускане на българския нападател, полузащитникът на "котиджърс" Стив Сидуел изрази надежда Бербо да остане в отбора.
 
"Неговият поглед, неговото докосване на топката, с което може да решава и да печели мачовете седмица след седмица, той не ги е загубил, те са у него и може да ги видите. Той направи това през миналия сезон, когато донесе много победи със своите голове. Тази година може да не прави толкова, колкото му се иска, но все още дава много на терена. Дори и без да се разписва, той е много полезен с положенията, които създава.
 
Очевидно е, че ние като отбор не сме в добра форма през този сезон, но Бербатов не може да бъде винен за това. Във Висшата лига винаги искаш да задържиш най-добрите си играчи, независимо дали си в дъното или се бориш за титлата, тъй като знаеш, че те могат да се изявят във всеки един момент" коментира Сидуел пред talkSPORT.

Както е известно интерес към Бербатов проявяват Тотнъм, Арсенал, Нюкасъл, а по едно време се заговори и за Челси.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА