Last news in Fakti

20 Януари, 2014 16:14 1 642 1

Бербатов се връща в Тотнъм?

  • тотнъм-
  • фулъм-
  • димитър бербатов-
  • даниел леви

Договорът на българина с Фулъм изтича след по-малко от шест месеца, а Тотнъм е готов да предложи 1.5 милиона

Бербатов се връща в Тотнъм? - 1
Снимка: БТА/ AP

Президентът на Тотнъм Даниел Леви е твърдо решен да върне Димитър Бербатов на „Уайт Харт Лейн“, въпреки че старши-треньорът на „шпорите“ Тим Шерууд няма нужда от повече нападатели, съобщи британският „Telegraph“.

Договорът на българина с Фулъм изтича след по-малко от шест месеца, а според изданието Тотнъм ще предложи 1.5 милиона паунда за правата на голмайстора. Агентът на Бербатов също призна за интерес от лондонския клуб.

По всичко личи, че лидерът във временното класиране Арсенал се е отказал от привличането на нападателя. Наставникът на „топчиите“ Арсен Венгер заяви, че тимът му се нуждае от реализатор, но Бербатов не е сред спряганите имена.

Фулъм се намира на 17-а позиция в таблицата с едва 19 точки от 22 мача и е сериозно застрашен от изпадане, което може да повлияе в избора на 32-годишния българин, който игра в Тотнъм от 2006 до 2008 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Ако иска да ходи и в "Червен трактор"-Бусманци.