Last news in Fakti

5 Март, 2024 10:23 1 641 4

Интересен жребий за Григор Димитров

  • спорт

Вероятни големи мачове...

Интересен жребий за Григор Димитров - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров започва от втория кръг на турнира по тенис в Индиън Уелс, който е от сериите АТР 1000. Там Димитров, който е поставен под номер 13, очаква съперник, който ще стане ясен от мача между французина Александър Мюлер и квалификант, който предстои да бъде определен в пресяванията. Мюлер в момента е на 71-о място в световната ранглиста.

В третия кръг българинът може да срещне Адриан Манарино, Стан Вавринка или Томас Махач. Възможен е мач в 4-тия кръг с Данийл Медведев.

Новак Джокович и Рафаел Надал са в тази половина на схемата. Мечтан сценарий е 1/4-финал с Надал и 1/2-финал между българина и Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аааа

    0 0 Отговор
    а на финала може и да победи , а ?

    Коментиран от #2

  • 2 безпартиен

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "аааа":

    Защо не?Всеки участва за да победи!А и вече е побеждавал всеки от кандидатите за титла!Успех до финала!Отрицателните коментари са от лица които не са обличали спортен екип и в часовете по физическо в училище.
  • 3 Бостанджи

    0 0 Отговор
    Що бе...късата клечка е дръпнал в...залаганията
  • 4 Шах

    0 0 Отговор
    Абе 100 долара са си 100 долара.