Last news in Fakti

5 Март, 2024 16:27 1 858 1

В Турция не спират да хвалят Мъри Стоилов: Изгради стена от защитата на Гьозтепе

  • станимир стоилов-
  • гьозтепе-
  • футбол-
  • защита

Гьозтепе не допусна гол в последните си пет мача

В Турция не спират да хвалят Мъри Стоилов: Изгради стена от защитата на Гьозтепе - 1


В Турция не спират да хвалят Станимир Стоилов и Гьозтепе. Измирският клуб направи нова сериозна крачка към класиране в Суперлигата, след като победи с 2:0 Болуспор на "Гюрсел Аксел". Така авансът на отбора пред третия в класирането Коджаелиспор е седем точки.

Гьозтепе спечели 10 мача, завърши наравно в два и загуби само един под ръководството на Мъри. Отборът изгради стена в защита. "Гьоз-Гьоз" се откроява с перфектно представяне в защита в последно време, пише сайтът Gazete Yenigun.

"Отбраната на отбора стана по-силна с привличането на бразилеца Елитон по време на зимния трансферен прозорец. В допълнение към вратаря Матеус Лис, важни имена като Таха Алтъкардеш, Елитон, Юмит Акда, Огюн Байрак и Исмаил Кьойбашъ изиграха ключова роля в доброто представяне на отбора.

Гьозтепе не допусна гол в последните си пет мача. Отличното представяне на Лис и здравината на отбраната в система с трима централни защитници са сред факторите, които гарантират стабилността в отбора. "Жълто-червените" показват страхотно представяне в отбрана през този сезон, като са допуснали едва 15 гола. Фактът, че тимът не допусна попадение в последните си пет мача, показва колко ефективна е защитната мощ на Гьозтепе.

Под ръководството на Станимир Стоилов отборът блести със статистика. Тактическата интелигентност на Стоилов и хармонията с неговите играчи са един от основните фактори за повишаване на представянето на тима.

Гьозтепе прави твърди крачки към Суперлигата. Възходът на отбора представлява сериозна заплаха за съперниците и вълнува феновете", гласи още материалът на турското издание.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    0 4 Отговор
    На Мъри са му обещани , след края на Първенството , няколко ханъми да си спретне Харем в Турция и не го чакайте повече ...Там обаче бетонната защита ще му е трудна...