Last news in Fakti

5 Март, 2024 22:00 1 545 1

Ливърпул получи отлични новини преди мегасблъсъка с Манчестър Сити

  • ливърпул-
  • мохамед салах-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Звездата на „червените” пропусна серия от мачове във Висшата лига заради мускулна травма, която той получи в първия мач на Египет в турнира за Купата на африканските нации през януари

Нападателят на Ливърпул – Мохамед Салах, най-вероятно ще бъде на линия за голямото дерби срещу Манчестър Сити в неделя. Според близки до клуба от „Анфийлд”, египетският национал трябва да поднови тренировки с основната група на тима днес.

Звездата на „червените” пропусна серия от мачове във Висшата лига заради мускулна травма, която той получи в първия мач на Египет в турнира за Купата на африканските нации през януари. Салах се завърна при успеха с 4:1 над Брентфорд, но след този мач здравословните проблеми за него се задълбочиха.

В крайна сметка нападателят вече е готов за пълноценни тренировки и се очаква да води занимания наравно с останалите си съотборници в следващите няколко дни.

Не е изключено Салах да запише и няколко минути при гостуването на Ливърпул на Спарта Прага в Лига Европа в четвъртък.

Големият мач на върха във Висшата лига между Ливърпул и Манчестър Сити е в неделя от 17:45 часа на стадион „Анфийлд”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Артилерист

    1 0 Отговор
    Момчетата от младежкия състав на Ливърпул успешно заместваха батковците в последните няколко мача на отбора, но за такива решаващи дербита, като с милиардерите от Сити, са нужни изпитани опитни бойци. Ситито бяха помръкнали, когато се заговори за нарушаване на финансовия феърплей от клуба и отнемане на точки, но тази афера утихна и те пак мачкат наред. Не се съмнявам, че Клоп и футболистите му са наясно с изключителната важност на този мач. Тях равен на собствен терен не ги устройва, защото играещия много силно напоследък Арсенал, също им диша във врата...