Last news in Fakti

8 Март, 2024 11:00 1 323 4

Двама национали не искат да продължат договорите си с ЦСКА

  • иван турицов-
  • футбол-
  • цска-
  • енес махмутович

Двамата искат по-височки заплати, за да останат при "червените"

Двама национали не искат да продължат договорите си с ЦСКА - 1

Договорите на Иван Турицов и Енес Махмутович с ЦСКА изтичат през лятото и по всичко изглежда няма да бъдат подновени. Националите на България и Люксембург са отхвърлили предложения да продължат контрактите си със същите условия. Двамата искат по-височки заплати, за да останат при "червените".

Към момента от клуба не възнамеряват да удовлетворят исканията на играчите си, а това би означавало, че двамата ще напуснат ЦСКА като свободни агенти след края на сезона. По време на зимния трансферен прозорец към Турицов имаше интерес от швейцарския Сион. До такъв трансфер не се стигна, но "червените" привлякоха негов заместник в лицето на Мартин Стойчев. Именно той игра в последния мач на тима заради контузията на Иван Турицов.

Освен Махмутович още двама централни защитници не са подновили договорите си с ЦСКА. Става въпрос за нидерландците Юрген Матай и Мено Кох. Вторият със сигурност напуска през лятото като свободен агент, а бъдещето на капитана ще се решава в следващите месеци.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 морски

    4 2 Отговор
    Не съм от цска но колкото мача съм гледал Турицов е един слаб защитник, това е моята преценка!!!!!!!
  • 2 Левски 1914

    3 5 Отговор
    Разбрали са, че това е едно МЕНТЕ с ТИРЕ доведения Литекс обединен с Етрополе , това е причината.
  • 3 8442

    2 0 Отговор
    Матей приключи от доста време.

    Коментиран от #4

  • 4 Така е

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "8442":

    А този Мено Кох ,даже не е започнал! Дупка , голяма.