Last news in Fakti

11 Март, 2024 11:45 6 923 6

Красимир Балъков се завръща в българския футбол - поема отбор от елита

  • красимир балъков-
  • футбол-
  • локомотив софия

Наставникът се е разбрал с ръководството и е въпрос на време това да се случи

Красимир Балъков се завръща в българския футбол. Героят от САЩ 94 ще поема отборът на Локомотив София. Наставникът се е разбрал с ръководството и е въпрос на време това да се случи, пише Gong.bg. Двете страни умуват кога е най-удачният вариант Бала да застане начело на столичния тим.

Единият вариант е да поема кормилото по време на паузата за националните отбора, а другият - да започне на чисто след края на шампионата.

Локомотив София загуби от Славия с 1:2 в последното си домакинство.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Локо Сф1956

    7 0 Отговор
    Ръководството на Локо Сф. ще направи грешка, ако Балъков стане треньор на Локото. Балъков беше голям футболист, но не всеки добър футболист е и добър треньор. Практиката му като треньор го е доказала. В България има и други треньори, които са и били играчи на Локо.

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Локо Сф1956":

    Така е, но не съвсем! Няма как да си голям треньор, ако не си врял и кипял в битки на терена от високо ниво! На какво може да научи футболисти един физкултурник, теоретик с диплома от ВИФ, при положение че няма един мач в А група поне!? В момента най-успешен за мен е един Любо Пенев, на който знаем биографията, като футболист и същия прави чудеса в безпаричен Хебър!

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Графа

    2 0 Отговор
    Голям футболист, но слаб треньор!!! На.,, запад" отдавна го разкриха!!!
  • 4 Танев

    1 0 Отговор
    От трън, та на глог! По-добре Дани Моралес, отколкото Балъка! Че Локото са си балъци е факт, но и с треньор "балък" става много!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.