20 Януари, 2014 12:00 1 066 0

Димитров: Заслужих си мача с Надал

  • димитров-
  • australian open-
  • надал-
  • агут-
  • григор димитров

Българинът говори след победата си над Баутиста Агут

Димитров: Заслужих си мача с Надал - 1
Снимка: БТА/АР

Григор Димитров остана изключително доволен от класирането си на четвъртфиналите в Мелбърн. Той победи с 3:1 сета испанеца Роберто Баутиста Агут. Българинът заяви, че очаква с нетърпение следващия си мач. 

"Развълнуван съм от победата. Много съм щастлив, че достигнах до четвъртфиналите. Това обаче в никакъв случай не ме задоволява. Искам още. Работих здраво през последната година и особено в подготовката за този сезон. Хубаво е да видиш резултата", каза Димитров.
 
"Чувствам се добре физически. След всеки мач имам възстановителни процедури, но това е нормално. Засега всичко с моето тяло е наред", сподели още българският тенисист.
 
Димитров ще играе срещу номер 1 в света Рафаел Надал на четвъртфиналите.
 
"Очаквам с нетърпение този мач. Искам да стигам напред в турнирите, за да играя в такива срещи по-често. Все пак за това работя и към това се стремя. В крайна сметка обаче това е просто поредния двубой", коментира Димитров.
 
"Всички знаят кой е Рафа. той е спечелил много турнири. Изключителен боец. Аз обаче искам да покажа, че заслужавам да играя срещу тенисисти като него. Имали сме тежки срещи в миналото, но сега нещата ще бъдат различни. Доволен съм от играта си досега, така че шансовете ми са добри", допълни Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА