21 Януари, 2014 16:55 1 079 0

ЦСКА се разбра с Берое за Венци Христов

  • цска-
  • разбра-
  • берое-
  • венцислав христов-
  • трансфер

ЦСКА отмъква нападателя под носа на шампиона Лудогорец

ЦСКА се разбра с Берое за Венци Христов - 1
Снимка: БТА

ЦСКА и Берое са постигнали споразумение за трансфера на Венцислав Христов. Сделката трябва да бъде финализирана до часове, съобщи „Гонг“.

Шефовете на двата клуба са се разбрали за трансферната сума и остава да бъдат уточнени само някои детайли преди преминаването на 25-годишния футболист на „Българска Армия” да стане факт. Христов може да замине с „армейците“ в четвъртък за лагера в Турция.

Лудогорец прати оферта на Берое през миналата седмица за талантливия нападател, но до споразумение така и не се стигна.

Христов изигра 23 мача за старозагорци дотук през сезона и отбеляза осем гола. Със силното си представяне той привлече вниманието на селекционера на националния ни отбор Любослав Пенев, който го включи в тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА