Last news in Fakti

27 Март, 2024 07:28 1 389 1

Дончич с лекция в Сакраменто, Везенков не игра

  • спорт

Далас разгроми Сакраменто

Дончич с лекция в Сакраменто, Везенков не игра - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Сакраменто Кингс допусна тежка загуба с 96:132 (28:31, 25:27, 23:38, 20:36) у дома срещу един от преките си конкуренти за шестата позиция в Западната конференция Далас Маверикс. За "Кралете" и в този мач не игра българският баскетболист Александър Везенков.

Преди мача двата тима бяха с равни показатели от по 42 победи и 29 загуби, но сега вече предимството е на страната на Маверикс.

Лука Дончич беше с основна заслуга за победата на Далас. Словенецът завърши с дабъл-дабъл от 28 точки и 11 борби, а към тях добави и шест асистенции. Никой от Кингс не вкара 20 точки.

Далас са шести на Запад в НБА, отборът на Везенков е осми. Шестата позиция означава директно класиране за плейофите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    2 1 Отговор
    Какво му пука на Везенков, той е резерва и е закупен за резерва! Спираха да го пускат и за 3 мин., което ще му ликвидира формата и оценката за възможностите му! Защо е подписал такъв договор с дълъг срок. После никой няма да го вземе, ще стане развалина! От както е в САЩ не е играл и един пълен мач!