Last news in Fakti

9 Април, 2024 06:29 2 172 1

Изгониха Роналдо, Ал Насър не стигна до финала за Суперкупата

  • кристиано роналдо-
  • ал насър

Ал Хилал победи с 2:0 тима на португалеца

Изгониха Роналдо, Ал Насър не стигна до финала за Суперкупата - 1
Снимка: YouTube

Ал Хилал се класира за финала в турнира за Суперкупата на Саудитска арабия след победа над Ал Насър във втория полуфинал в надпреварата, предаде ФОКУС.

Двубият се игра на стадион "Мохамед Бин Зайед" в Абу Даби.

Салем Ал Даусари откри за Ал Хилал с гол в 61-ата минута. Асистенцията беше на Сергей Милинкович-Савич. Малком покачи на 2:0, отбелязвайки в 72-ата минута. Пасът за него бе на Майкъл.

В продължението Садио Мане върна един гол за Ал Насър, а през първата част попадение на Отавио беше отменено от ВАР поради засада.

86 минути за Ал Насър записа мегазвездата Кристиано Роналдо, но португалецът така и не успя да се разпише, а в края беше изгонен след втори жълт картон и респективно червен за неспортсменско поведение.

Това беше 40-и пореден двубой за Ал Хилал без загуба в официален мач!

В битка за трофея Ал Хилал ще играят с Ал Итихад на Карим Бензема. Тимът надигра Ал Уехда в първия полуфинал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 1 Отговор
    Последно 2:0 или 2:1 , че някой още спи❗