Last news in Fakti

31 Януари, 2014 23:29 2 878 0

Официално: Димитър Бербатов премина в Монако

  • димитър бербатов-
  • монако-
  • премина-
  • фулъм-
  • трансфер

Има голяма вероятност дебютът на българина за новия му тим да се състои още на 9 февруари срещу ПСЖ

Официално: Димитър Бербатов премина в Монако - 1
Снимка: AS MONACO official, Facebook

Димитър Бербатов вече е играч на Монако. Новината бе потвърдена преди минути на официалния сайт на клуба.

Нападателят премина успешни медицински прегледи по-рано през деня, а след това уточни личните си условия с представителите на Монако. Българинът ще играе под наем от Фулъм до края на сезона, като ще носи номер 15.

„Чувствам се щастлив и развълнуван, но и малко нервен. Нямам търпение да започна тренировки с новите ми съотборници и да отворя нова страница в моята кариера”, сподели Бербатов пред сайта на тима.

През последните седмици името на играча бе спрягано с редица клубове. Най-тиражираните слухове сочеха, че Бербатов може да премине в лондонските Тотнъм и Арсенал или в турските Бешикташ или Трабзонспор. Въпреки това 33-годишният играч предпочете френската Лига 1 и ще има възможност да се бори за титлата в местното първенство с Монако. Новият му тим изостава на 6 точки (но и мач по-малко) от лидера в таблицата ПСЖ.

Наставникът на „монегаските” Клаудио Раниери е избрал българина за заместник на трайно контузения Радамел Фалкао, който ще отсъства от терените няколко месеца и дори може да пропусне предстоящото световно първенство в Бразилия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА