Last news in Fakti

31 Януари, 2014 14:06 1 464 2

„Дейли мейл”: Бербатов кацна в Монако

  • димитър бербатов-
  • монако-
  • фулъм-
  • траснфер-
  • кацна

Монако се бори за титлата във френската Лига 1

„Дейли мейл”: Бербатов кацна в Монако - 1
Снимка: БТА/ AP

Димитър Бербатов ще премине във френския Монако, съобщи британският „Дейли мейл”. Според изданието българинът е кацнал в княжеството и се очаква до броени часове да подпише договор с тима, борещ се за титлата във Лига 1.

Медиите на Острова смятаха, че фаворит за подписа на 33-годишния нападател на Фулъм е бившият му клуб Тотнъм, но по всичко личи, че Бербатов ще премине при „монегаските”.

Агентът Емил Данчев заяви наскоро, че клиентът му не се чувства щастлив на „Крейвън Котидж” и ще му бъде търсен нов отбор. На „картата” се появиха редица тимове, сред които турските Бешикташ и Трабзонспор, гръцкия ПАОК, както и британските Арсенал и Тотнъм.

Монако, чийто треньор е Клаудио Раниери, наскоро загуби голямата си звезда Радамел Фалкао, който се контузи тежко и ще отсъства няколко месеца. Това е накарало ръководството да отправи оферта за Бербатов. Финансовите параметри на сделката все още не са ясни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    Аре пак мазало с тия негови трансфери...
  • 2 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор
    ТОЗ ПОНЕ СИ ГО ВЗИМАТ ГОТОВ КОНТУЗЕН В ГЛАВАТА. ТЕЗ ОТ МОНАКО МАЙ НЕ СА ГЛЕДАЛИ АНГЛИЙСКИТЕ САКЪТЛЪЦИ НА МАКЕДОНСКИЯ МАСУР