Last news in Fakti

4 Февруари, 2014 14:28 1 392 2

Бербатов: Не съм в Монако, за да заместя някого

  • димитър бербатов-
  • монако-
  • представяне-
  • заместя-
  • фулъм

Очаква се дебютът на българина да е в неделя срещу ПСЖ

Бербатов: Не съм в Монако, за да заместя някого - 1
Снимка: YouTube

„Не съм в Монако, за да заместя някого. Тук съм, за да помогна на отбора и да отбележа много голове”, сподели при представянето си новият играч на „монегаските” Димитър Бербатов.

Българският нападател премина в тима от княжеството  под наем от Фулъм до края на сезона. Според повечето специалисти обаче Клаудио Раниери е прибегнал до услугите на бившия играч на Манчестър Юнайтед заради контузията на Радамел Фалкао, който ще отсъства няколко месеца и дори може да пропусне световното първенство в Бразилия.

„Решението бе лесно. Познавам Раниери, който е работил и в Англия. Това е едно ново приключение за мен. На тренировката видях, че в отбора има много талантливи играчи. Нямам търпение да се адаптирам към френския футбол”, сподели Бербатов.

Нападателят разкри, че решението му да премине в Монако е било лесно, а преди да го вземе се е допитал до бившия си съотборник Патрис Евра, който носи екипа на „петлите”.

Очаква се дебютът на Бербатов в Лига 1 да бъде в неделя, когато „монегаските” приемат ПСЖ в мегадербито на първенството. Парижани водят с 5 точки в класирането.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    1 0 Отговор
    След големи думи, следват големи дела..., а дано...
  • 2 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор
    ФРАНЦУЗИТЕ СЕ ОТЪРВАХА ОТ ЕДНО БЪЛГАРСКО ДЪРВО - ГОНЗО СЕГА ДА ИМ ЗАСАДЯТ ДРУГ СЪЛКЪМ . ПОНЕ БЪРБУКОВЦА ДА СИ ПЕЧЕ ДЪРТИЯ Г.ЗАК НА РИВИЕРАТА.