Last news in Fakti

24 Април, 2024 22:30 948 3

Везенков заяви, че ще използва почивката си за подобряване на играта

  • везенков-
  • сакраменто-
  • баскетбол-
  • нба-
  • александър везенков-
  • баскет

Първо ще се прибера вкъщи, сподели бг националът

Сезонът за Александър Везенков и неговият Сакраменто приключи рано, след като тимът не успя да се класира за плейофите в НБА. Българинът призна, че на този етап няма планове за лятото, но както всяка година, отново ще работи върху подобряването на играта си, пише Вgbasket.com.

„Все още нямам планове за времето до другия сезон, но няма да ви лъжа, че ми липсва дома. Първо ще се прибера вкъщи и след това ще видим“, заяви Везенков.

‚Винаги по време на паузата тренирам. В Европа нямаме толкова много време, тъй като сезоните завършват в средата на юни. Сега имам достатъчно време, това е голямата разлика с НБА, особено ако не се класираш за плейофите. Имам 5-6 месеца да работиш до следващия сезон и ще ги използвам, за да подобря генерално играта си“, добави той.

„НБА се различава с качеството на талантливите играчи. Това е направо лудост. Може да гледаш по телевизията, но в действителност е много различно – темпото на игра, бързината на транзиция. Аз лично имам нужда от подобряване във всеки аспект. Единственото, което е хубаво, че времето до другия сезон е дълго. Имаме време да работим и да станем по-добри“, каза още крилото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    1 0 Отговор
    Тоя вече свърши като спортист, ще гледа да олипери милионите и треньорче в Гърция, ако не става в България.
  • 2 РЕАЛИСТ

    0 1 Отговор
    Тренирай, ама да не стане , като с Глушков. Съотборниците му писаха, че се е провалил след барове и наркотици.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.