Last news in Fakti

5 Февруари, 2014 11:34 1 194 0

ЦСКА по петите на Иван Стоянов

  • цска-
  • иван стоянов-
  • трансфер-
  • лудогорец-
  • петите

За момента крилото още не се е разбрало с ЦСКА, тъй като има високи финансови претенции

ЦСКА по петите на Иван Стоянов - 1
Снимка: БТА

ЦСКА ще се опита да привлече бившия голмайстор на Лудогорец Иван Стоянов, съобщава "Меридиан мач". Футболистът прекрати вчера договора си с шампионите по взаимно съгласие и в момента е свободен агент.

Привличането на национала Венцислав Христов от Берое пък зацикли и именно заради това "червените" са се насочили към Стоянов. Той вече има един престой на "Българска армия". Това стана през есента на сезон 2009/10, когато за 13 мача той вкара 8 гола, след което премина в руския Алания (Владикавказ) заедно с футболист №1 на България за 2013 г. Иван Иванов. Самият Стоянов пък призна, че води преговори с "червените". "Има разговори, но още не знам подробности. В напреднала фаза сме. До дни може и да стана играч на любимия си клуб", лаконичен беше той.

За момента крилото още не се е разбрало с ЦСКА, тъй като има високи финансови претенции. В Разград той вземаше по 30 хил. лв. месечно плюс бонуси, а на "Армията" са готови да му предложат половината. "Армейците" пък се надяват, че преговорите със Стоянов ще накарат Берое да клекне, намалявайки цената на Христов, която е 400 хил. лв. ЦСКА бленува още Христов да бъде пуснат сега, а парите за него да бъдат изплатени на по-късен етап. Друг вариант е продажба на централния защитник Джаксън Менди или халфа Марсиньо и така сумата да бъде покрита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА