Last news in Fakti

4 Февруари, 2014 16:03 1 233 0

Шампионите се разделиха с Иван Стоянов

  • лудогорец-
  • разделиха-
  • иван стоянов-
  • лига европа-
  • картотека-
  • йерун луму-
  • себастиян ернандес

В същото време новите попълнения на Лудогорец Йерун Луму и Себастиян Ернандес бяха картотекирани за мачовете в елиминационната фаза на Лига Европа

Шампионите се разделиха с Иван Стоянов - 1
Снимка: БТА

Иван Стоянов вече не е футболист на Лудогорец. Ръководството на клуба се договори с футболиста и контрактът на нападателя беше прекратен по взаимно съгласие, съобщиха разградчани на официалния си сайт.

По време на престоя си в Разград Стоянов показа висок професионализъм и имаше основна роля при спечелените две титли през 2012 г. и 2013 г., Купата и Суперкупата на България през 2012 г. С 16-те си важни попадения през сезон 2011/2012 г. Иван Стоянов заслужи и приза голмайстор на първенството, а през лятото на 2013 г. помогна и за началото на историческия пробив на Лудогорец в евротурниите. Ръководството на клуба пожела успех на Иван Стоянов.

В същото време новите попълнения на Лудогорец Йерун Луму и Себастиян Ернандес бяха картотекирани за мачовете в елиминационната фаза на Лига Европа. Както е известно, на 1/16 финала шампионът на България среща носителя на Купата на Италия Лацио. На 20 февруари "орлите" гостуват на "Олимпико" в Рим. Реваншът на "Васил Левски" в столицата е седмица по-късно.

Талантливият младеж бе привлечен в Лудогорец през януари от холандския Вилем II. Колумбийският плеймейкър, който остана извън евросъстава на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа, пък се представя отлично в зимната подготовка.

Съставът на Лудогорец за мачовете в Лига Европа през пролетта на 2014 г.

ВРАТАРИ: Владислав Стоянов, Иван Чворович
ЗАЩИТНИЦИ: Йордан Минев, Шоко, Александър Барт, Теро Мантула, Козмин Моци, Георги Tерзиев, Жуниор Кайсара
ХАЛФОВЕ: Христо Златински, Светослав Дяков, Фабио Ешпиньо, Марселиньо, Себастиян Ернандес, Михаил Александров, Върджил Мисиджан, Йерун Луму, Дани Абало
НАПАДАТЕЛИ: Жуниор Кишада, Роман Безяк, Мишел Платини


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА