Last news in Fakti

7 Февруари, 2014 16:41 656 0

Иван Стоянов се завърна на „Армията“

  • иван стоянов-
  • завърна-
  • лудогорец-
  • цска-
  • александър томов

Договорът е за година и половина

Иван Стоянов се завърна на „Армията“ - 1
Снимка: БТА

ЦСКА представи поредното си ново попълнение. На „Българска армия“ се завърна Иван Стоянов, който прекрати договора си с шампионите от Лудогорец и подписа с „червените“ за година и половина.

Нападателят, който игра за „армейците“ през 2009 година, ще получава максималната заплата за клуба - 15 000 лева, обяви Александър Тодоров.

„Много сме щастлив, че Иван Стоянов се връща в ЦСКА. Това е едно от важните попълнения в нашия отбор. Сигурен съм, че такъв нападател е нужен на тима ни, очакванията са големи. Вярата и подкрепата към играча също са големи. Убеден съм също така, че целият състав ще го приеме като свой близък“, сподели пък Александър Томов.

Самият играч пък заяви, че се е върнал в ЦСКА, за да стане шампион на страната.

„Надявам се да оправдая доверието на ръководството. Имах и други оферти, но ЦСКА ми е в сърцето“, заяви Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА