Last news in Fakti

12 Февруари, 2014 08:47 753 0

Флоренция ликува – има свой финалист

  • флоренция-
  • фиорентина-
  • ликува-
  • копа италия-
  • удинезе-
  • финалист

В другата полуфинална двойка един срещу друг се изправят Наполи и Рома

Флоренция ликува – има свой финалист - 1
Снимка: БТА/ AP

Флоренция ликува! За първи път от 13 години насам местният Фиорентина ще играе финал в турнира за Копа Италия. „Виолетовите” отстраниха Удинезе на полуфиналите и ще се опитат да повторят постижението си от 2001 година, когато победиха Парма и вдигнаха трофея.

На „Артемио Франки” възпитаниците на Винченцо Монтела успяха да вкарат още в 14-ата минута, когато Паскуал се възползва от подаване на Хоакин. В 61-ата Куадрадо удвои и въпреки натиска на „бианконерите” в края на двубоя Фиорентина го спечели с 2:0. Така с общ резултат от двете срещи 3:2 флорентинци се класираха на финал.

В другата полуфинална двойка Рома победи Наполи с 3:2 преди седмица, а тази вечер ще се изиграе и реваншът в Неапол, който трябва да определи другият финалист в турнира за Купата на Италия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА