Last news in Fakti

2 Юни, 2024 17:09 1 472 5

Oще двама футболисти пред раздяла с Левски

  • левски-
  • асими фадига-
  • карлос охене-
  • футбол

"Сините" вече се разделиха с разочаровалия Хоакин Фернандес

Oще двама футболисти пред раздяла с Левски - 1

Oще двама футболисти, привлечени от Николай Костов, може да си тръгнат от Левски през лятото. "Сините" вече се разделиха с разочаровалия Хоакин Фернандес. Столичани сега търсят варианти за раздяла с Асими Фадига и Карлос Охене.

Французинът с корени от Гвинея вкара невероятен гол срещу Айнтрахт за 1:1 в София, но след това дълго време търкаше резервната скамейка, преди да се разпише срещу Берое и ЦСКА.

През миналото лято той дойде като свободен агент, а сега от Левски са съгласни да се разделят с него и срещу скромна сума, с която да си върнат част от заплатите му.

Карлос Охене дойде през зимата от Хебър като заместник на Андриан Краев. Той беше твърд титуляр през пролетния дял на първенството, но новия треньорски щаб иска да залага на неговата позиция на по-млад играч. На "Герена" не виждат смисъл ганаецът да стои на резервната скамейка, а освен това да заема и място на футболист извън Европейския съюз.

Станислав Генчев вече призна, че Левски може да се раздели с някои футболисти, но едва след като им бъдат намерени заместници.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Охене не!

    5 1 Отговор
    Един от най добрите на своята позиция в България!
    Освен ако не реабилитират Краев!
  • 2 Бай Салам - доктора

    22 10 Отговор
    Кой дава право на отбор от Подуене да си присвоява името на Национален Герой?
    Съвсем скоро прабва да се приеме закон за Националните символи и герои, които да бъдат национално богатство, а не Лого на спортен клуб.
    Има ли подобни случаи по Света?
    Все едно в Полша да създадат клуб Папа Йоан Павел 2
  • 3 Сандо

    1 1 Отговор
    Охене се представи много добре,пасна веднага в състава и направи силни мачове.Докато останалите двама бяха добри само за агентите си,нали за някои е важно алъш-вериша да върви?Така,че ще е грешка да се лишат от Охене,въпреки възрастта му,която и не е толкова голяма,още повече когато нямаш титуляр на поста му.
  • 4 Внос / Износ

    21 5 Отговор
    Охене- Му Хене , Никой не иска да играе за отбора от Подуене!
    Следващия сезон - 6 място!
  • 5 Кои бяха тези

    2 1 Отговор
    Тея са некадърници, като костов.