4 Юни, 2024 09:01 888 0

Селекционерът на женския ни национален отбор по волейбол: Най-голямата ни цел е да постигнем постоянство

  • национален отбор по волейбол-
  • селекционер-
  • коментира-
  • мичели-
  • волейбол-
  • лигата на нациите

Лоренцо Мичели коментира представянето на отбора след втората седмица от Лигата на нациите

Селекционерът на женския ни национален отбор по волейбол: Най-голямата ни цел е да постигнем постоянство - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Селекционерът Лоренцо Мичели коментира представянето на женския национален отбор на България по волейбол след втората седмица от Лигата на нациите в Арлингтън. Нашите победиха Южна Корея, а загубиха следващите три мача.

„Сегашното ни представяне беше по-силно от първия турнир в Анталия – каза Мичели. - Задължително трябваше да победим корейките и го направихме. Истината е, че 11 от 12-те ни съперници са много по-напред в световната ранглиста. Технически и тактически сме доста по-добре. Срещу Сърбия и Германия имахме шанс да поведем. Не ни стигна опитът. Правим грешки и целта е да ги коригираме. Най-голямата ни цел е да постигнем постоянство. Ментално трябва да се справяме по-добре.

Всеки мач е тест – за спечелени точки, сет или мач. Не е лесно, но виждам голям потенциал. След една седмица ни предстои също много труден турнир. Ние се борим с по-силни от нас. Трябва да минимизираме лесните грешки. Убеден съм, че с всеки мач вдигаме нивото, обаче трябва време", заяви Мичели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА