Last news in Fakti

13 Юни, 2024 13:30 988 1

Ненужен в ЦСКА отказва да си тръгне без "бой"

  • цска-
  • брадли де нойер-
  • футбол

Брадли де Нойер беше отстранен от отбора за лоша дисциплина в края на миналия сезон

Ненужен в ЦСКА отказва да си тръгне без "бой" - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на ЦСКА – Брадли де Нойер, е на челно място в списъка за гонене на „червените“ шефове. Това обаче очевидно няма да стане никак лесно, защото нидерландецът отказва да си тръгне без бой. Или иначе казано – иска огромна неустойка, за да прекрати преждевременно договора си, пише „Мач Телеграф“.

Доскоро се знаеше, че контрактът на Де Нойер, който лекува повече от година травма, изтича в края на настоящия сезон. Новото ръководство обаче е научило, че нидерландецът има още две години контракт. Към днешна дата шефовете на тима водят преговори за разтрогване на контракта.

Припомняме, че Брадли де Нойер беше отстранен от отбора за лоша дисциплина в края на миналия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валерко

    1 0 Отговор
    От статията разбирам, че Брадли де Нойер е преподписал сам за още две години, без никой да разбере! Павчо, ти да не си брат на марчето?