18 Юни, 2024 18:31 1 513 4

Даниел Наумов пристига на "Армията" със свободен трансфер

  • даниел наумов-
  • цска-
  • вратар

От ЦСКА-София са предложили по-добри условия от "Левски" на вратаря

Бившият вратар на ФК ЦСКА 1948 Даниел Наумов е все по-близо до трансфер на "Армията", информира "Мач Телеграф", цитиран от Топспорт.

Стражът, който има мачове и за националния отбор на България, ще премине при "червените" като свободен агент, след като договорът му с ФК ЦСКА 1948 изтече.

Заради това, че Наумов отказа да поднови контракта си с тима от Бистрица, вратарят беше пратен на пейката през пролетта на миналия сезон. Според запознати именно липсата на игрова практика е провалила желанието на Наумов да си уреди трансфер в чужбина.

Очаква се до края на седмицата вратарят да бъде обявен официално за ново попълнение на ЦСКА. Към него имаше интерес и от страна на Левски, но според запознати от "Армията" са му предложили по-добри условия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Някой

    0 0 Отговор
    Той бил юноша на старото ЦСКА, но взет от Лудогорец много рано. Изпусна момента да ходи в чужбина.