Last news in Fakti

21 Юни, 2024 15:01 553 0

Капитанът на Локомотив София се разделя с отбора

  • капитанът-
  • локомотив софия-
  • разделя-
  • напуска-
  • красимир милошев

"След 9 години дойде време да кажа "довиждане" на моя любим отбор", заяви играчът

Капитанът на Локомотив София се разделя с отбора - 1
Снимка: БГНЕС

След 9 години и 168 мача с първия отбор, капитанът на Локомотив София Красимир Милошев поема по своето ново предизвикателство, а ръководството на клуба пожелава още веднъж успех на Краси в следващата му дестинация.

Ето какво сподели той на сбогуване с клуба:

"След 9 години дойде време да кажа "довиждане" на моя любим отбор. Отбор, благодарение на който израснах не само като футболист, а и като човек. Отбор, който даде старт на кариерата ми и ми позволи да разкрия потенциала си. За мен беше чест да имам възможността да бъда капитан на този велик отбор.

Искам да благодаря на всички мои съотборници, които бяха винаги до мен и ме подкрепяха през тези години. Благодаря на г-н Василев за предоставената възможност и за вярата в мен. Благодаря и на всички фенове, които бяха непрестанно до нас и ни подкрепяха във всеки един мач. Локомотив остава отборът в моето сърце. Отборът, който ме научи на всичко, което мога днес и ми показа какво е да си част от червено-черната магия."


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА