24 Юни, 2024 23:54 1 417 2

Испания с икономична победа над Албания

  • испания-
  • победа-
  • албания-
  • фернандо торес-
  • евро 2024

Единственият гол вкара Фернандо Торес в 13-ата минута

Испания с икономична победа над Албания - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Испания победи с 1:0 Албания в последен мач за двата отбора от група "B" на Евро 2024. Единственият гол вкара Фернандо Торес в 13-ата минута.

Победата е трета за испанците, които заслужено завършват на първото място в групата. Албания финишира с една точка на последното място.

Първата ситуация бе в 12-а минута, като след центриране от фланга, Микел Мерино стреля с глава, но Стракоша успя да избие. Секунди по-късно топката отново бе центрирано, а Хоселу се извиси във въздуха и отправи удар, но опитът му прелетя над вратата на Албания.

Минута по-късно Дани Олмо видя празното пространство и пусна пас по конец към Феран Торес. Той се измъкна и остана очи в очи с вратаря на Албания, като го преодолея с прецизен удар по тревата за 1:0 в полза на Испания.

В 41-ата минута Торес можеше да вкара втори гол, но ударът му с глава прелетя точно над напречната греда.

На почивката резултатът остана 1:0.

Две минути след подновяването на играта Хоселу получи великолепен пас и отправи труден изстрел, който бе неточен за разочарование на испанеца.

В 64-ата минута Армандо Броя получи пас зад испанската защита, шутира, но вратарят Рая спаси с великолепна реакция.

Кристиян Аслани опита късмета си в 77-ата минута с удар от разстояние, но не бе точен.

В продължението на срещата Армандо Броя можеше да изравни, но вратаря на Испания показа класа и спаси, с което запази победата за своя тим.

Испания с икономична победа над Албания


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мирилайлай

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "АМОНИКЕ ОТ НИГЕРИЯ⚽":

    Объркал си мача, пич!