Last news in Fakti

27 Юни, 2024 21:56 658 0

Христо Митев отново облича екипа на Янтра Габрово

  • христо митев-
  • янтра габрово-
  • сезон-
  • фенове-
  • футбол

„Изключително радостен съм, че се завръщам тук", сподели Митев

Христо Митев отново облича екипа на Янтра Габрово - 1
Снимка: facebook

Спечелилият вече сърцата на габровските фенове с изявите си в трудния първи сезон на Янтра след завръщането в професионалния футбол Христо Митев отново е в състава на „ковачите“. Авторът на едно от попаденията при паметната победа над Локомотив в София с 3:1 подписа днес договор с клуба и проведе първото си занимание с отбора.

След доброто си представяне с Янтра през сезон 2020/2021, в който изигра 27 мача за отбора и реализира две попадения, Христо Митев беше привлечен в efbetЛига от отбора на Берое. През сезон 2022/2023 беше важна част от състава на Етър, с който спечели промоция за Първа лига, а през изминалото първенство отново игра в елита с екипа на Арда. За тима от Кърджали левият краен бранител изигра 18 мача и реализира две попадения.

„Изключително радостен съм, че се завръщам тук. Клубът се е развил доста, надявам се и аз, и идвам с нагласата да помогна за силно представяне през новия сезон. Очаква ни работа, за да надградим върху постигнатото до тук.

Разбира се, че следях отбора, особено в последната година. Имаше стил на игра с повече агресия, който е важен за тази група и носи резултати. Другото, което прави впечатление на всички, е колективът в Янтра. Той се вижда дори по телевизията. Убедих се, че е така, още от първата ми тренировка с момчетата.

Потенциалът е налице. Виждам момчета, с които сме играли и преди, които са натрупали доста мачове, надградили са сериозно и са израснали. Надявам се да изградим един добър отбор, който да постига добри резултати и да радва привържениците. Помня, че те бяха доста ентусиазирани в края на сезона, в който бях тук. Габрово е футболен град и хората трябва да имат положителни емоции. Аз мога да им обещая, че ние на терена ще даваме всичко от себе си. Няма да има само победи със сигурност, но трябва да излизаме с чест от всяка среща и смятам, че те биха оценили това“, сподели новото попълнение на „ковачите“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА