Last news in Fakti

1 Юли, 2024 22:57 873 0

Роналд Куман няма да прави големи промени за мача с Румъния

  • роналд куман-
  • нидерландия-
  • треньорът-
  • мача-
  • румъния-
  • евро 2024

Холандците завършиха трети в етапите на групата, след Австрия и Франция

Роналд Куман няма да прави големи промени за мача с Румъния - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Селекционерът на Нидерландия Роналд Куман изключи възможността да прави големи промени за мача от Европейското първенство по футбол с Румъния в Мюнхен във вторник.

"Лалетата" завършиха трети в етапите на групата, след Австрия и Франция, спечелвайки сблъсък на осминафиналите с Румъния.

Румъния оглави своята група до голяма степен благодарение на победата с 3:0 над Украйна и след равенство и загуба в оставащите си мачове. Победата беше едва втора за Румъния в историята на Еврофинали.

Отборът на Куман беше победен с 3:2 от Австрия, но треньорът настоя: „Няма да правя много промени в състава, не трябва да се паникьосваме само заради един мач.“

61-годишният футболист похвали Австрия на Ралф Рангник, като каза, че "понякога противникът е просто по-добър".

Победителят от вторник ще се изправи срещу Австрия или Турция в Берлин в събота, което означава, че може да има повторен мач с алпийската нация.

„Ако имаме късмета, който имахме през 1988 г., ще спечелим утре“, каза специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА