Last news in Fakti

26 Февруари, 2014 12:00 656 0

Рамос ще е на линия за мача с ЦСКА

  • рамос-
  • левски-
  • попълнение-
  • цска-
  • заплата

При добри игри, португалецът ще получи дългосрочен договор

Рамос ще е на линия за мача с ЦСКА - 1
Снимка: БТА
Новото старо попълнение на Левски Кристовао Рамос ще прибира по 3 хиляди евро на месец. Както е известно, вчера 30-годишният португалец подписа договор със ''сините'' до края на сезона. През този период освен заплата, крилото ще получава и сериозни бонуси. Чрез тях президентът Тодор Батков ще започне да изчиства и част от старите задължения, съобщава вестник "7 дни спорт".
 
"Сините" дължат на Рамос 30 хиляди евро под формата на обезщетение заради прекратения му в началото на сезона договор. Тогавашният силен човек на "Герена" Наско Сираков взе едноличното решение да изгони от отбора Рамос, Жоао Силва, Рамон Лопес и Дъстли Мулдер. Договорите на първите трима бяха прекратени, а единствен Мулдер бе върнат в първия отбор.
 
Рамос бе един от най-добрите футболисти на Левски по време на престоя си в отбора от зимата на 2012 до лятото на 2013 година. Юношата на Порто дори донесе победата над вечния враг ЦСКА в първото си дерби през април 2012. В началото на настоящия сезон обаче португалецът бе набеден за един от виновниците за слабия старт на кампанията и лошата атмосфера в съблекалнята. Наско Сираков го натири от Герена, а играчът реши да пробва късмета си в Турция, където подписа с елитния Коняспор. Там обаче не му провървя и след серия контузии в началото на месеца договорът му бе прекратен. От ситуацията се възползва Христо Йовов, който убеди играча да се завърне на "Герена" в момент, в който "сините" имаха отчаяна нужда от играч на неговия пост.
 
Не е изключено след края на сезона на Кристовао Рамос да бъде предложен нов дългосрочен контракт, ако той се представи на ниво в предстоящите тежки мачове от плейофната фаза на първенството. Повторният дебют на Рамос едва ли ще бъде в петък срещу Локомотив (София), но за дербито с ЦСКА на 8 март той ще бъде картотекиран и със сигурност ще попадне в групата на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА