18 Юли, 2024 10:20 1 338 6

Наско Сираков и ръководството на "сините" с удар по "Левски на левскарите"

  • левски на левскарите-
  • футбол-
  • наско сираков-
  • ръководство

Без отговор е останала молбата за провеждане на извънредно общо събрание на Левски

Наско Сираков и ръководството на "сините" с удар по "Левски на левскарите" - 1
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният акционер на Левски Наско Сираков и ръководството на клуба отрязаха искането на Сдружение „Левски на левскарите“ да бъде извършено раздробяване на акциите, които са притежание на фенската организация.

„Левски на левскарите“ влезе в конфликт с легендарния голмайстор, откакто „сините“ бяха напуснати от Станимир Стоилов и Иво Ивков през пролетта на 2023 г. През миналия сезон имаше организиран протест срещу собственика.

Плакати "Сираков вън" можеше да се видят по оградите на "Герена", а мач на тима беше забавен заради протест пред една от вратите на терена.

През това лято привържениците искаха техните 10% да бъдат разделени на 20 000 акции, като по този начин с дялове да се сдобият повече хора. За отказа съобщи председателят на Сдружението Димитър Костадинов.

Той е получил официално писмо, подписано от изпълнителния директор Даниел Боримиров, с което Управителният съвет на Левски не е удовлетворил молбата на организацията.

Като мотиви са посочени необоснованост и нецелесъобразност на искането. Без отговор е останала молбата за провеждане на извънредно общо събрание на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре де

    5 1 Отговор
    Тази част от феновете не са у ред! Кой нормален човек ще даде да се управлява клуб или фирма на хора като този Младежа? Не съм левскар,ама видно е че тия искат да смучат от клуба. Охранителна фирма ,фен магазин...Еди кво си. Лумпени.
  • 2 Мнение

    6 3 Отговор
    Сменете имената на спортните клубове, носещи имена на националните ни герои!!!
    Не е нормално едната агитка да псува Левски, а другата Ботев!!!

    Наистина живеем в държавата на абсурдите!

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Гошо

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Сменете имената на отборите носещи имената наЦСКА.Не е нормално да псуват българската армия

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Иван

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Ако някой хубав ден самите Левскари, Ботевци, и пр., предложат смяна на името на спортния им клуб, ще означава, че може би сме дорасли най-после като народ.
    Левски и Ботев са за всички. "Левски" и "Ботев" са кражба и срам.
  • 6 СЕКТОР ГЬОЗТЕПЕ ПОДУЕНЕ

    0 2 Отговор
    РАЕВИТЕ ВЪЪЪН! НА ПЪРВОТО ДОМАКИНСТВО ОТНОВО СМЕ НА ВРАТАТА ДА НАПРАВИМ РАЕВ ОЩЕ ПО ПОПУЛЯРЕН!