22 Юли, 2024 07:30 2 016 6

Украински отбор остана без футболисти, но УЕФА не го вади от турнирите

  • днипро-1-
  • футбол-
  • уефа-
  • лигата на конференциите-
  • академия пушкаш

Днипро-1 вече преустанови официално участието си в украинската Премиер Лига

 Украински отбор остана без футболисти, но УЕФА не го вади от турнирите - 1

Украинският Днипро-1 е близо до фалит, но все още не е изваден от УЕФА от Лигата на конференциите, макар да разполага с едва двама играчи за мачовете срещу Академия Пушкаш от втория квалификационен кръг.

Само трима са играчите, които имат договори с клуба – това са 18-годишното ляво крило Рамик Гаджиев, 19-годишният централен нападател Даниел Кивинда и 20-годишният вратар Якив Кинерейкин, който обаче е част от състава на Украйна за Игрите в Париж.

Днипро-1 вече преустанови официално участието си в украинската Премиер Лига, но въпреки това ще влезе в жребия за третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите, като двойка с Академия Пушкаш, утре, 22 юли, от 15:00 часа.

Унгарският отбор ще бъде поставен в следващата фаза, тъй като ще използва по-високия коефициент на украинците. Това означава, че двойката Аустрия Виена - Илвес Тампере ще е сред непоставените. В четвъртък Днипро-1 ще запише служебна загуба с 0:3 от Академия Пушкаш.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    35 0 Отговор
    Тагаренко, тиквата от Банкя, шишито и Паси ще са новите попълнения на Днипро.
  • 2 да де

    33 0 Отговор
    Да пазарят баце за централен нападател он сам по себе си е половин отбор.
  • 3 Ники

    9 0 Отговор
    Два батальона от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са попаднали в "котел“ край село Ню Йорк близо до Торецк в Донецка област, съобщава вестник "Российская газата“, като се позовава на източници.

    "Близо до Ню Йорк в Донецката народна република (ДНР) в обкръжение се оказаха около два украински батальона“, разкрива събеседникът на изданието.

    Отбелязва се, че става въпрос за значителна сила на ВСУ - повече от 1000 души.

    Руската армия се готви да изведе своите операции на ново оперативно-стратегическо ниво на "големи котли“. Първата операция в рамките на тази тактика ще бъде извършена около Торецката агломерация, която включва и населеното място Ню Йорк.
  • 4 мнение

    30 0 Отговор
    нали са във война, защо ритат топка, а не са на фронта
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кадир

    19 0 Отговор
    Няма страшно, ако има как и шампион ще го направят в името на демокрацията. То ако имаше как, Украйна и шампион на европейското щяха да я направят. Демонстрираме подкрепа все пак.