27 Юли, 2024 16:42 792 5

Звезда на Манчестър Сити се оплака: Играем прекалено много мачове

  • манчестър сити-
  • ерлинг холанд-
  • футбол-
  • европейско първенство

Видяхме по време на Европейското колко изморени бяха играчите, каза норвежкият нападател

Звезда на Манчестър Сити се оплака: Играем прекалено много мачове - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Звездата на Манчестър Сити Ерлинг Холанд се оплака от многото мачове, които играят професионалните футболисти в рамките на един сезон. 24-годишният национал на Норвегия е на мнение, че УЕФА трябва да помисли за решаването на този проблем, съобщава ДПА, предаде БТА.

"Видяхме по време на Европейското колко изморени бяха играчите. Пролича си от нивото, но и по лицата на феновете се виждаше, че са уморени от футбол. Така ще бъде и този сезон за някои футболисти, които не успеят да вземат достатъчно почивка. Няма как да бъдем във форма всеки мач. Ще опитаме, но е трудно, когато си играл 70 мача за една година", каза нападателят.

Норвежкият национал е убеден, че "гражданите" отново ще триумфират с титлата във Висшата лига. Според него, селекцията на гранда от Манчестър е съвършена и няма нужда от големи ротации в състава.

"Не ни липсва нищо. Това, което клубът постигна в последните шест години е впечатляващо. Четири години подред спечели титлата в първенството и взе веднъж Шампионска лига", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    3 1 Отговор
    Играете прекалено много мачове но взимате и прекалено мнооого пари.😜🙈
  • 2 Чочо

    3 0 Отговор
    Така е........
    И прекалено много пари взимате на месец.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тарикат селски от София

    1 0 Отговор
    За половината паръ която зема този норд, ще се разхождам като него 7 деня в седмицата по ливадата на Етихад. Лигльо! Коги си гледа банковата сметка не се оплаква...
  • 5 Димитър Иванков - Митко Талисмана

    1 0 Отговор
    Е, ти кво искаш, само да си седиш на скамейката и да текат милионите?!? Не става, байно! И не мога да разбера защо не говориш за заплащането ви колко е адекватно на "работата"?