24 Юли, 2024 11:21 921 2

Присъдата на Робиньо няма да се намали

  • присъда-
  • робиньо-
  • бразилия-
  • италия

Съдът отхвърли жалбата на бившия футболист на Реал Мадрид

Присъдата на Робиньо няма да се намали - 1
Снимка: БГНЕС

Съдът отхвърли молбата на бившия футболист на испанския Реал Мадрид и на бразилския национален отбор Робиньо за намаляване на присъдата му в затвора, съобщава "Globo Esporte".

Защитата поиска от съда да признае престъплението, за което беше осъден футболистът, като обикновено и не тежко, допълва БТА.

През ноември 2017 година бразилският нападател беше осъден на девет години затвор за изнасилване. Инцидентът се случи в Милано през 2013 година, когато Робиньо и още петима изнасилиха 22-годишно албанско момиче. Към момента на произнасяне на присъдата футболистът живееше в Бразилия, която няма споразумение с Италия за екстрадиране на престъпници. През март 2024-а най-висшият съд на Бразилия постанови, че Робиньо може да излежи присъдата си в родината си.

40-годишният Робиньо е играл за бразилските Сантос и Атлетико Минейро, за испанския Реал Мадрид, за английския Манчестър Сити, за италианския Милан и за китайския Гуанчжоу. Нападателят е двукратен шампион на Бразилия и Испания, а по веднъж е печелил първенствата на Италия и Китай. Футболистът има 100 мача и 28 гола за националния отбор на Бразилия, с който спечели два пъти Купата на Конфедерациите и един път Копа Америка. Последният клуб на Робиньо беше турският Истанбул, за който той изигра 15 мача през сезон 2019/2020.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йеронимус БОШ

    4 0 Отговор
    Защо му е трябвало ? Имал си преДОСТАТЪЧНО пари , можел да си купи която и да е !

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.