Last news in Fakti

8 Март, 2014 18:15 1 522 2

ЦСКА победи Левски в мач с много нерви

  • цска-
  • левски-
  • червени картони-
  • дузпа-
  • гъргоров

Дербито бе изпъстрено с 6 червени картона

ЦСКА победи Левски в мач с много нерви - 1
Снимка: БТА
ЦСКА победи с 1:0 Левски и записа дубъл над "сините" в един сезон за първи път от 27 години. "Армейците" взеха две поредни победи над "вечните си врагове" за последен път през сезон 1986/87 и сега отново го направиха.

Още една традиция бе нарушена в този мач, а именно Левски да печели пролетните си шампионатни мачове над ЦСКА в годините, когато "сините" празнуват кръгла годишнина.

Единственото попадение в срещата заби Емил Гъргоров-Бадема в 69-ата минута от дузпа. Двубоят ще се запмни и с шест червени картони, по три и за двата отбора.

Борис Галчев бе изгонен едва след половин час игра, Станислав Ангелов-Пелето пое преждевременно към съблекалните в 68-ата минута. В края на мача червени картони получиха Райс Мболи и Ларсен Туре, като в продължението дори Апостол Попов застана на вратата на ЦСКА, но не допусна гол. След мача се получиха грозни сцени след като Владимир Гаджев провокира Омар Косоко и в крайна сметка и двамата получиха червени картони и ще пропуснат следващи мачове на своите тимове.

Така с тази победа ЦСКА завърши на трето място преди плейофите в първенството, докато Левски остана на незавидното шесто място в края на редовния сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    2 0 Отговор
    Зле са и двата "гранда"...

    Коментиран от #2

  • 2 Валентин Виденов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Монго":

    няма как да не са зле, след като се управляват от некадърни ...те опозоряват името и на двата отбора..... а за съдиите... нали знаете за мъртвец или добро или нищо....