Last news in Fakti

10 Март, 2014 17:28 1 038 1

ЦСКА заплаши да сезира УЕФА заради Гаджев

  • цска-
  • сезира-
  • заплаха-
  • уефа-
  • бфс-
  • левски-
  • владимир гаджев-
  • георги кабаков

ЦСКА ще сезира съответните комисии, а при липса на адекватна реакция ще уведоми и УЕФА

ЦСКА заплаши да сезира УЕФА заради Гаджев - 1
Снимка: БТА

Ръководството на ЦСКА обвини футболиста на Левски Владимир Гаджев в расизъм и заплаши, че ще сезира европейската централа УЕФА. Според „червените“ българският национал е обиждал на расова основа Джаксън Менди и Омар Косоко, за което разполагат и с писмените им показания.

ЦСКА ще сезира съответните комисии, а при липса на адекватна реакция ще уведоми и УЕФА. В събота „армейците“ победиха с 1:0 юбиляря Левски в среща от българското първенство и се „бетонираха“ на третата позиция във временното класиране. Двубоят пък ще бъде запомнен най-вече с шестте червени картона, показани от главния съдия Георги Кабаков.

Вижте официалното становище на ЦСКА по случая Гаджев, публикувано на сайта на „армейците“:

ПФК ЦСКА е Клуб, който спазва всички норми и наредби, наложени от УЕФА и БФС. Вследствие на това нашият Клуб няма как да подмине грубите прояви на расизъм от един играч на съперника в две поредни дербита. ЦСКА София ще сезира съответните комисии и при липса на адекватна реакция ще бъдем принудени да уведомим и УЕФА!

Няма как да търпим поведението на един футболист, който е лидер на отбора си и национален състезател на България. В последните два мача Владимир Гаджев е обиждал на расова основа нашите футболисти Джаксън Менди и Омар Косоко. Клубът ни разполага с писмените им показания. Не само за нас това е расизъм. Нека да не допускаме подобни прояви и да има предприети наказания за всеки, който не е толерантен!

Разбира се, ще очакваме да последва санкция. Тя ще означава, че в българския футбол реално се борим с расизма. Уверяваме Ви, че ще търсим справедливост, както за тези грозни случаи, така и за всеки друг.

ЦСКА София


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rock Stenley

    0 0 Отговор
    ами негъра си е негър как да го наричам? афро американец ? а негър в европа афро европеец? еееехххооо медииите сабудете се бе