Last news in Fakti

9 Март, 2014 19:00 1 304 0

Берба: Победата е заслуга на отбора!

  • бербатов-
  • монако-
  • сошо

Българският нападател за пореден път показа скромност

Берба: Победата е заслуга на отбора! - 1
Снимка: БТА/АР
Димитър Бербатов остана много доволен от играта си срещу Сошо (2:1), след като изигра основна роля за победата спечелвайки дузпа иреализирайки гол за своя отбор.
 
"Това беше един добър мач за мен, защото имах възможност да вкарам бързо", заяви бившият нападател на Фулъм и Манчестър Юнайтед.
 
" Може да се каже , че това е победа на отбора , защото в края на срещта беше трудно. Сошо се опита да вкара втори гол , но ние всички се справихме добре", каза още Бербатов пред медиите.

Треньорът на Монако Клаудио Раниери похвали българския нападател, който изигра първия си мач като титуляр за новия си клуб Италианскяит наставник остана много доволен, че отборът му се приближи на 8 точки от лидера ПСЖ и се затвърди на втора позиция.

"Димитър беше страхотен. Той играе за отбора и направи много силен мач. Радвам се че вкара важен гол", каза Раниери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА