Last news in Fakti

10 Март, 2014 09:17 920 0

Гришо с летящ старт в Индиън Уелс

  • тенис-
  • гришо-
  • григор димитров-
  • индиън уелс-
  • летящ старт-
  • робин хаасе

Хасковлията ще играе с Ернестс Гулбис в следващия кръг

Гришо с летящ старт в Индиън Уелс - 1
Снимка: БТА/ AP

Най-добрата ни ракета Григор Димитров започна летящо участието си на турнира от сериите „Мастърс“ в Индиън Уелс. Българският тенисист победи Робин Хаасе с 6:4, 6:3 и се класира за третия кръг на надпреварата.

Гришо разчиташе на силния си начален удар и затвори срещата за 70 минути, реализирайки девет аса. Единствените колебания на българина бяха в началото на мача, когато холандецът успя да пробие гейма му за 3:1. След това обаче Хаасе се пропука и Димитров спечели мача по категоричен начин.

Хасковлията, който се включи в надпреварата директно във втория кръг, ще играе с Ернестс Гулбис в спор за влизане в осминафиналите. Двамата с латвиеца ще играят за трети път в последния месец, като си размениха по една победа.

Турнирът в Индиън Уелс е с награден фонд от над 6 милиона долара. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА