7 Август, 2024 22:21 831 0

Килиан Мбапе направи първа тренировка с основната група на Реал - СНИМКА

  • килиан мбапе-
  • тренировка-
  • реал мадрид-
  • турне-
  • нападателят-
  • фитнеса

Това се случи след прибирането на тима от американското турне

Килиан Мбапе направи първа тренировка с основната група на Реал - СНИМКА - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Звездното ново попълнение на Реал Мадрид - Килиан Мбапе направи първа тренировка с основната група.

Това се случи в сряда вечер, часове след прибирането на тима от американското турне. Нападателят не беше в САЩ, защото получи почивка заради участието си на Европейското първенство.

Така сега той за първи път се видя с повечето си нови съотборници като един от тях, след което се включи в заниманието, което се проведе във фитнеса.

Там бяха още Джуд Белингам и други от националите, които също не пътуваха до САЩ.

“Белите” вече се настройват към мача за Суперкупата на Европа, който ще е точно след седмица (14 август) срещу Аталанта във Варшава. Четири дни по-късно Реал стартира новия сезон в испанския елит с гостуване на Майорка.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА