8 Август, 2024 08:10 944 2

Йоана Георгиева: Щастлива съм, с много усилия ще ставам все по-добра

  • йоана георгиева-
  • спорт-
  • олимпийски игри-
  • париж 2024

Българката се класира за полуфиналите на 500 метра едноместен каяк

Йоана Георгиева: Щастлива съм, с много усилия ще ставам все по-добра - 1

Йоана Георгиева вярва във възможностите си и твърди, че може да постигне още по-добри резултати на Олимпийските игри в Париж.

Българката се класира за полуфиналите на 500 метра едноместен каяк.

"Щастлива съм, че успях да се класирам за полуфиналите. Конкуренцията е много жестока. Поставям си добра оценка, задоволителна, макар винаги да може по-добре. С много усилия ще ставам все по-добра. Надявам се метеорологичните условия да са в полза на състезателите. На Олимпийските игри всичко е възможно. Емоцията е много голяма. Ще дам максимума от себе си и се надявам всичко да бъде наред", сподели тя в интервю за БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Арен

    0 2 Отговор
    Щом участваш в нечистоплътна във всяко отношение олимпияда организирана от античовешки икономически субекти, се обезмисля труда и постиженията. Има нужда от олимпиядата когато е за здрав дух и морал в здраво тяло, най-добрите от най-най добрите. Останалото е пропагандна икономическа машина срещу подрастващите и ти си част от нея! БЕЗ ОЛИМПИЯДА !

    Коментиран от #2

  • 2 !!!?

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Арен":

    Глаголът ЯМ е от I спрежение и се спряга така,
    сякаш основната му форма е ЯДА
    (но няма такава форма)
    ЯМ, ЯДЕШ, ЯДЕ, ЯДЕМ, ЯДЕТЕ, ЯДАТ...олимпиЯДА !!!
    !!!?