13 Август, 2024 09:57 1 561 5

Станислав Генчев използва невиждана досега в Левски схема по време на тренировките

  • станилав генчев-
  • схема-
  • левски-
  • хронометър-
  • атаките-
  • треньор-
  • отбора-
  • тренировките

Очевидно е, че при настоящата стратегия в атака Левски е доста по-успешен

 Станислав Генчев използва невиждана досега в Левски схема по време на тренировките - 1
Снимка: БГНЕС

Левски заби 15 гола в първите си четири мача от началото на сезона в Първа лига. "Сините" играят много по-директен футбол при новия старши треньор Станислав Генчев в сравнение с този, с който търсеха победите при предишния такъв Николай Костов.

Очевидно е, че при настоящата стратегия в атака Левски е доста по-успешен, а стилът явно се харесва и на феновете, които напълниха стадион "Георги Аспарухов" и срещу Крумовград, въпреки че сега се води отпускарски месец.

В. "Мач Телеграф" съобщава, че Станислав Генчев използва невиждана във вековната история на Левски схема по време на тренировките. Когато заниманието е насочено към изграждането на атаките на отбора, наставникът на "сините" засича с хронометър времето, за което футболистите му правят прехода от защита до атака, която пък трябва да завърши с удар към вратата. Наставникът иска това да става само за няколко секунди, а ако времето се просрочи, той е недоволен и кастри футболистите си дори атаката да завърши с гол. Подобен прийом досега никога не е използван от предишните треньори на Левски.

Друг детайл от работата на Генчев, който прави впечатление, е, че треньорът залага много на изпълнение на статични положения в атака по време на заниманията. Припомняме, че в предния кръг "сините" вкараха два гола директно след центриране от корнери, което въобще не се случва често не само в Левски, но и в Първа лига.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шубето е голям страх

    8 4 Отговор
    Шубето вече тресе цецка ловешка и оня измисления милиардния отбор.
  • 2 Мъри е

    3 1 Отговор
    алчен и долен........ !
  • 3 КоНе

    4 6 Отговор
    Играха с някакви абонати. Ще ги видим срещу гранда ЦСКА, ЦСКА1948 и машините от Лудогорец. Ще го видим измисленото треньорче. Колко ще вкараш тогава от страх?

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "КоНе":

    То цска ФАЛИРА Ко Не.
  • 5 Счетоводител

    0 0 Отговор
    Левски под ръководството на Генчев прави добра заявка, не съм ги гледал цял мач, което е истинската основа за коментар, но резултатността и добрата защита поне на хартия и статистика са доста добре. Ако не решат да продават, Левски може и да е фактор тази година, което е добре за БГ футбола, но за мое голямо съжаление като фен на червените. Но наистина трябва да има поне 6-7 силни клуба, с истински школи, с много пари и по малко чужденци, за да тръгне родния футбол нагоре.