Last news in Fakti

12 Март, 2014 11:43 638 0

Венци Стефанов: Не исках да обидя феновете на Локо

  • славия-
  • локомотив пловдив-
  • венцеслав стефанов-
  • фенове-
  • извинение

Той разкри, че клубове руското първенство се интересуват от Олег Шалаев

Венци Стефанов: Не исках да обидя феновете на Локо - 1
Снимка: БТА

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов намери доблест да се извини  на феновете на Локомотив (Пловдив), че нарече тима им селски след победата над „черно-белите“ в София с 4:1 в среща от българското първенство.

„Нямах предвид привържениците на Локомотив (Пловдив). Напротив, много ги уважавам, защото те винаги подкрепят отбора си. Безкрайно много бях разочарован от поведението на треньора им и на изразите му - селяни и простаци. Може би и моят израз по отношение на Локомотив не беше правилен, за което се извинявам, но аз имах нещо друго предвид - за някои селски номера, които се правят от някои други хора. Просто не си подбрах изразите, но привържениците на Локомотив (Пловдив) съм ги уважавал винаги", заяви президентът на „белите“ пред вестник „Тема спорт".

Той говори и за това какво очаква от Славия във втората седмица.

„Важно е да я спечелим, но аз смятам, че сега поне ще имаме шанс да обиграваме младите футболисти, на които ще разчитаме в бъдеще. Радуканов ще има спокойствие да работи правилно с тях и постепенно да ги налага", добави Стефанов. Той разкри, че клубове руското първенство са заинтересовани от халфа на Славия Олег Шалаев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА