21 Август, 2024 15:21 905 2

Две от звездите на Ботев Пловдив пред раздяла с клуба

  • ботов пловдив-
  • трансфер-
  • антоан конте-
  • джеймс ето‘о

Антоан Конте е близо до трансфер

Две от звездите на Ботев Пловдив пред раздяла с клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Бранителят на Ботев Пловдив Антоан Конте е близо до трансфер зад граница, пише Sportal.bg.

Защитникът има оферта от чуждестранен клуб, която удовлетворява самия играч, но не и Ботев. Не е ясно какво ще бъде бъдещето му в отбора, тъй като договорът му изтича през лятото на 2026 година, което означава, че „канарчетата“ едва ли ще са склонни да го продадат на по-ниска цена.

Конте е уведомил ръководството за по-добрата оферта. В последния мач с Хебър защитникът сам е пожелал да не играе.

В същото време друга звезда на Ботев – Джеймс Ето‘о е пред трансфер в Русия, като за момента името на отбора се пази в тайна. Той изигра доста силни мачове с екипа на „канарчетата“ и дори влезе в Клуб 100 по изиграни мачове с отбора. Неговото бъдеще със сигурност е далеч от Ботев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 1 Отговор
    Моля "авторите" в спортната рубрика на сайта да не приписват на всеки ритнитопковец от "българското" първенство званието "звезда" ! Според тях всички отбори от първа до четвърта лига в България са съставени само от "звезди" особено тези НОВ ВНОС! То и за това българския футбол достига такива върхове !
  • 2 Истината за отбора на Магнитния

    3 0 Отговор
    Този отбор се превърна в пералня и сергия за африканци