Last news in Fakti

15 Март, 2014 18:17 1 510 0

ЦСКА излъга Левски в последната секунда

  • цска-
  • левски-
  • крачунов-
  • вечно дерби

Червените треснаха Сините за втори път

ЦСКА излъга Левски в последната секунда - 1
Снимка: БТА
ЦСКА победи "Левски" с 1:0 в дербито от 27 кръг на "А" група. Двубоят се игра на Националния стадион "Васил Левски" и бе от първия кръг на плейофите. След редовния сезон отборите запазиха точките си и бяха разделени на две седмици. Вечните съперници играха дерби в 26 кръг на редовния сезон миналата седмица, което ЦСКА спечели с 1:0. Според схемата завършилият на трето място в редовния сезон (ЦСКА) трябваше да играе с шестия ("Левски") още на старта на плейофите.
 
Пламен Крачунов се оказа герой за ЦСКА, след като посече "Левски" с гол в 93-ата минута. Защитникът засече центриране и с глава прати топката във вратата на Горан Блажевич. Той донесе и третата поредна победа за "червените". Това бе пето дерби между двата съперника от началото на сезона - три в "А" група и две за Купата на България. В шампионата ЦСКА постигна три победи - 3:0, 1:0 и днес 1:0. За Купата на България двата тима направиха два мача по 0:0, като "сините" продължиха на четвъртфиналите след дузпи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА