Last news in Fakti

17 Март, 2014 12:50 839 0

Стойчо Младенов: Дербито загуби блясъка си

  • стойчо младенов-
  • блясък-
  • вечно дерби-
  • левски-
  • а група

Левски продължава да бъде финансово стабилен и богат клуб, докато в ЦСКА всеки ден се води борба за оцеляване, каза Младенов

Стойчо Младенов: Дербито загуби блясъка си - 1
Снимка: БТА

„Като футболни достойнства – дербито наистина може би загуби блясъка си. Вижте националния отбор – той е мерило. Назад в годините той бе изграден от играчи на ЦСКА и Левски. Сега е един Емил Гъргоров и нататък се затруднявам с изброяването. Важното е, че в този толкова тежък момент в съществуването на ЦСКА всички успяхме да се обединим около емблемата и клуба и това няма как да не ме радва“, заяви треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов два дни след победата на „червените“ над Левски с 1:0 в среща от българското първенство.

„Няма паралел между нас и Левски. Те са богат клуб, а ние почнахме от нищото и нямаме техните възможности. Но ние правим всичко за благото на ЦСКА. Отдадохме се изцяло на каузата и в този момент берем плодовете от този труд, от тази задружна работа. Бяхме мачкани, оплювани, газени, но ние обръщахме внимание само на работата“, сподели пред News7 наставникът на „армейците“.

Младенов сподели, че за да се превърне ЦСКА в страшилище както у нас, така и в Европа, е нужно време. „Армейците“ са си поставили за цел това да стане в период между три и пет години, затова обаче са нужни стадион, база, финансова стабилност и кадри.

„Лудогорец и Литекс са много по-напред в това отношение. За това е ненужно да вкарваме такава психоза сред нашите редици, че видите ли, задължително е да спечелим нещо. Трябва здраво да сме стъпили на земята си. В момента излизаме от кома. Бъдете сигурни, че във всеки един мач ние се борим за победа“, каза още Стойчо Младенов. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА