27 Август, 2024 10:44 637 0

Виктория Томова ще участва и на двойки в САЩ

  • виктория томова-
  • двойки-
  • тенис-
  • играе-
  • сащ-
  • откритото първенство на сащ

Тази сутрин тя отпадна на сингъл

Виктория Томова ще участва и на двойки в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Първата ракета на България в женския тенис Виктория Томова ще участва по традиция и на двойки на Откритото първенство на Съединените щати, предаде БНР.

Тази сутрин тя отпадна на единично в Ню Йорк, след като допусна обрат след 7:6, 0:6, 5:7 срещу поставената Екатерина Александрова и не успя да запише победа и при четвъртото си участие в основната схема на турнира от Големия шлем.

При дуетите 29-годишната Виктория ще си партнира с хърватката с австралийско гражданство Айла Томлянович. Двете ще играят в първия кръг срещу двойката Петра Мартич (Хърватия)/ Шелби Роджърс (САЩ).

До момента софиянката има само един успех в Шлема на двойки. Това се случи на Уимбълдън през 2022 година, когато заедно с Елизабета Кочиарето от Италия се наложиха над белгийките Заневска и Зимерман с 6:3, 7:6.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА