27 Август, 2024 14:18 1 631 2

ЦСКА ще приеме Ботев Пловдив на стадион Локомотив без никаква публика

  • цска-
  • първа лига-
  • ботев пловдив-
  • публика-
  • деца-
  • стадион локомотив

Двубоят ще се изиграе по програма в петък, 30 август

ЦСКА ще приеме Ботев Пловдив на стадион Локомотив без никаква публика - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще посрещне тима на Ботев Пловдив на стадион "Локомотив" във футболната среща от VII-ми кръг на Първа лига.

Двубоят ще се изиграе по програма в петък, 30 август от 21:30 ч., но поради заетост на Националния стадион "Васил Левски", бе постигната договорка с ПФК Локомотив София за ползване на стадиона в квартал "Надежда".

Мачът е последен, в който ЦСКА ще играе без публика поради наложеното от ДК на БФС наказание.

С оглед на домакинството на чужд стадион, късния начален час на мача и разпоредбите на българското законодателство, деца под 14 години също няма да могат да присъстват на футболната среща.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чакъра

    0 0 Отговор
    Говедата са хитри дайте сега мача да го играем на Герена защото това е 70 на 30 гаранция че ще бият на Герена а пролетта на Васил Левски не така ако ще е на Герена другия мач няма да е на Васил Левски а ще е на Армията така е честно а щом не може и няма как да е на Армията другия мач няма и да е на Герена и пролетта ако Левски е дръпнал с 15 точки го боли патката с публика ли ще е или без!
  • 2 Венсремос

    0 0 Отговор
    Ако мача е на Герена без публика ние ще сме покрай герена поне 6000 и да видим тогава МВР какви ще ги върши да не стане както с БФС а на васил Левски се игра мач!