28 Август, 2024 23:06 1 255 1

Фейенорд не се отказва от Пламен Андреев

  • фейнорд-
  • вратар-
  • пламен андреев-
  • левски-
  • страж

Нидерландският колос разглежда младият страж като инвестиция

Фейенорд не се отказва от Пламен Андреев - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Левски – Пламен Андреев, е все по-вероятно да премине във Фейенорд, отколкото да остане при столичния тим, разбра Gong.bg. В редица медии се появиха спекулации, че нидерландският гранд е отстъпил в желанието си да се подсили с родния страж, ала нашата медия наичи, че Фейенорд продължава да държи да привлече Андреев.

Нидерландският колос разглежда младият страж като инвестиция в бъдещето, а не предоминанто да заеме мястото на Джъстин Байлоу. Настоящият титуляр във Фейенорд се провали гръмко с медицинските прегледи в Саутхемптън и заради това не се случи преминаването му в новака от Висшата лига.

Очаква се Фейенорд да плати над един милион евро за услугите на стража, които ще влязат директно в касата на "сините".

Трансферният прозорец в Европа затваря на 2-и септември. Разбира се, по всяка една сделка има особености, които могат да попречат при преговорите, но е ясно, че Фейенорд държи да вземе юношата на Левски към този момент.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фенка

    1 4 Отговор
    може, ама без пари, тоя е слаб вратар