1 Септември, 2024 19:09 739 1

Челси не успя да победи Кристъл Палас

  • челси-
  • кристъл палас-
  • англия-
  • премиър лийг

“Сините” изиграха доста силна първа половина

Челси не успя да победи Кристъл Палас  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Челси завърши наравно 1:1 в домакинството си на Кристъл Палас в лондонското дерби на третия кръг в Премиър лийг.

“Сините” изиграха доста силна първа половина на първата част на двубоя, която Николас Джаксън (25’) вкара и попадението за домакините. Нещо подобно се получи и в началото на втората част, но след гола на Еберечи Езе (53’) играчите на Челси стигнаха до някакви малко по-сериозни положения едва в добавеното време.

Това бе първо равенство за тези два тима от 1995 година.

За Челси това бе първо равенство след поражение на старта и успех в миналия кръг. “Орлите” пък имат повече поводи за радост, след като това бе първа спечелена точка за тях след две поражение в първите два кръга.

На трибуните на "Стамфорд Бридж" пък бе най-новото попълнение на домакините Джейдън Санчо, който преди началото на мача се появи на терена, за да бъде представен и да поздрави феновете.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    2 0 Отговор
    а Кога в БГ ЩЕ Имаме Истински Футбол и СВЯСТНА публика