Last news in Fakti

19 Март, 2014 09:04 729 0

Късат оставката на Мъри при триумф над Левски

  • оставка-
  • станимир стоилов-
  • мъри-
  • ботев пловдив-
  • левски

За реванша срещу Левски се очаква Мъри да направи само една промяна в стартовия състав

Късат оставката на Мъри при триумф над Левски - 1
Снимка: БТА

Ако Ботев (Пловдив) отстрани Левски и се класира за полуфиналите за купата, има голяма вероятност собственикът на клуба Цветан Василев да скъса оставките, които треньорът Станимир Стоилов и спортният шеф Александър Александров възнамеряват да обявят след реванша в сряда. Двамата имат идея да напуснат независимо от изхода на двубоя в Коматево, обидени от отношението на част от феновете.

Абдикацията обаче не може да стане факт без съгласието на банкера, защото и двамата имат договори с Ботев. Контрактът на Мъри е до 30 юни 2015 година. Той има поставени цели за класиране в Лига Европа и все още реални шансове това да стане. Отборът му към момента продължава битката на два фронта - за купата и в „А” група.

Местните кадри Петър Пенчев и Костадин Видолов са фаворити на феновете за наследници на Станимир Стоилов и екипа му, пише вестник „Труд”. До момента никой от факторите в клуба не е разговарял с двамата на тази тема, нито ги е канил да поемат тима.

Пенчев доскоро води Чавдар (Етрополе), а в момента е селекционер на националния тим до 17 г. и на този на „канарчетата” в същата възраст.

Бившият национал Видолов води формацията на „жълто-черните” до 19 г. Той бе командирован в школата на Ботев въпреки двете спечелени промоции за „Б” и „А” група с първия тим.  От 3 години управата на клуба залага на легионери на треньорския пост, през който минаха Петър Хубчев, Милен Радуканов, Ферарио Спасов.

За реванша срещу Левски се очаква Мъри да направи само една промяна в стартовия състав от пловдивското дерби миналата неделя. Мачът е днес от 14:00 часа, а „сините” имат преднина от 3:1 след първия двубой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА